NL Doet dag 2013 groot succes!

Zaterdag 16 maart 2013 waren de vrijwilligers voor Stichting Reyntje al vroeg uit de veren voor de jaarlijkse NL Doet dag van het Oranje Fonds.
Al om zeven uur kwam Jan Stam met zijn graafmachine om sleuven en gaten te graven. De uitbreiding van de wilgentenen hut en een stevige afscheiding tussen het speelveld en het voetbalveldje stond op het programma.  De sterke mannen hadden ‘s ochtends al veel werk verzet, maar konden best nog wat hulp gebruiken! De kinderen hebben flink geholpen met de aanvoer van het materiaal voor de wilgentenen hut. Het waren best dikke takken en de kinderen sleurden ze samen van de aanhanger tot aan de hut achter in de tuin. Ze hielpen met takken knippen en plaatsen rondom de bestaande hut. Rond drie uur was iedereen wel aan een pauze toe. . Daarna mochten de kids zelf kiezen of nog buiten helpen of spelen of gezellig binnen knutselen. Vandaag mochten ze kuikentjes maken in een nestje. Dat zag er toch weer leuk uit!
 
Ook Casey Xavier van het Financiėle Huis uit Terneuzen stak zijn handen flink uit de mouwen. Als klap op de vuurpijl kwam hij ook nog een cheque van 350 euro aan Stichting Reyntje uitreiken. Wij zijn blij dat de speelmiddagen van Stichting Reyntje zoveel waardering van de bedrijven uit de omgeving opleveren. Daarmee kunnen we weer door!
Chevy’s Frituur uit Hulst heeft de frietjes voor de hele groep gesponsord. Er is heerlijk van gesmuld. Ook hartelijk dank aan Chevy. Een smakelijke afsluiting van een geweldige dag. Het resultaat van alle inzet voor de NL Doet dag mag er zijn. Een prachtige stoere afscheiding en een enorme wilgentenen hut waar de kids heerlijk in kunnen spelen, maar vooral weer blije en voldane gezichten.
 
Alle vrijwilligers en sponsors ontzettend bedankt voor de inzet!  Met dank aan: Marcel de Rijk, Jo de Bakker, George van Puyvelde, Casey Xavier, Hannemijne van Loon, Francien Mentzij, Joėlle en Paul Meeuse, Veronique Fermont, Stephanie van Doeselaer, Jan Stam, José Zeeuwen, Gijs de Zwart, Fons Compiet, Jean Paul Mahu, Het Financiėle Huis, Chevy’s Frituur en Kraanverhuur J.C. Stam