De Club van Honderd  

De Club van Honderd bestaat uit honderd sponsors die € 100 doneren om de speelmiddagen te kunnen organiseren. Dit kan eenmalig zijn of jaarlijks. 

Waarom een club van Honderd?
De organisatie van een speelmiddag kost ongeveer € 300 per middag. Om het hele jaar door wekelijks een speelmiddag te organiseren is sponsorgeld nodig. Het vergroten van de financiŽle basis voor de continuÔteit van Stichting Reyntje is daarom uiterst belangrijk.  

Aan wie wordt uw geld besteed?
Het gaat om een groep kinderen die bij bestaande instanties als het Centrum voor Jeugd en Gezin wel in beeld zijn, maar waar in de weekenden vaak geen oplossing voor is. Stichting Reyntje ziet dit als een leemte in het zorgnetwerk. Wij willen deze kinderen een steuntje in de rug bieden, zodat ze steviger in het leven staan en later niet buiten te boot vallen. 

Bijdrage leveren aan Stichting Reyntje?
Als bedrijven en instellingen Stichting Reyntje leren kennen, blijken ze enthousiast te zijn over wat de stichting doet en zijn ze graag bereid om een bijdrage te leveren.
Heeft u interesse om lid te worden van de Club van Honderd, neemt u dan gerust contact op met een van de bestuursleden en/of stuur een berichtje via ons contactformulier

Word nu lid van de Club van Honderd
en maak het verschil in het leven 
van deze kinderen!  
Mogen wij U ook noteren?